Normafa, János-hegy: ki fog az újfajta, alkalomra szóló behajtási engedélyekhez hozzájutni?

Oszd meg másokkal!

Desktop
FB
FB

Korábbi cikkek a témában:

Az augusztusi csillaghullással kapcsolatban esett már róla szó, a kilátóba és köré szervezett nagyobb rendezvények kapcsán, vajon hogyan és mennyien közelítik meg a környéket. 

Most a Normafa természetesen tette közzé ezt a térképet, amin a környék gépkocsival is járható útjai vannak: természetesen ezekre csak engedéllyel lehet behajtani, és ha minden igaz, korszerű sorompók is lesznek a tilosban járók visszatartására.

Eddig a Fővárosi Önkormányzat adta ki a behajtási hozzájárulásokat, most tavasztól ez a jogkör a kerületi önkormányzathoz került.

Ami a legfontosabb az új szabályozásban, hogy ezentúl hanem alkalmi, egy-egy rendezvényre szóló behajtási hozzájárulás is adható, ha a kulturális-, vagy sportesemény, közösségi rendezvény összeegyeztethető a Normafa rehabilitációjának céljaival.

Szerintetek sikerül-e megtalálni az egyensúlyt, maradhat-e a környék úgy népszerű kirándulóhely, fejlődhet-e amellett, hogy megőrzi természetességét, vigyáznak a védett természeti környezetre?

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek