„Mérgező szomszédok”: avagy mivel ne fűtsünk – videó

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az alábbi néhány sort és a videót olvasónk küldte be szerkesztőségünknek. Sajnos kerületünkben is aktuális a dolog.

„A mostani hideg időjárásban nagyon aktuális, bár mi nap mint nap szenvedünk a mérgező bűztől, mivel a szomszéd mindenféle építési hulladékkal – lakkozott, festett fával, bútorlappal – fűt. Kisbaba, kisgyerekek vannak a családban, akikkel ki se lehet menni a lakásból.... botrány (megjegyzem rendes fára is lenne pénze a szomszédnak, nincs rászorulva).

Az extrém hidegre minden média felhívja a figyelmet, segítsük az embereken... de ez nem azt jelenti, hogy minden szemetet elégetünk, a környezetünket pedig mérgezzük. (Tehetetlenek vagyunk, a hivatalos fellépésre a szomszéd megfenyegetett, hogy meg fogjuk bánni...)” – írta olvasónk.

Az alábbi videóban Dr. Páldy Anna, az Országos Közegészségügyi Intézet tudományos tanácsadója beszél a levegőszennyezés hatásairól. Ide kattintva pedig a Levegő Munkacsoport tájékoztató szórólapját tölthetitek le az illegális hulladékégetés környezeti és egészségügyi hatásairól, és arról, mit tegyünk, ha ilyet észlelünk.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek