Dr. Fejős Zsuzsanna bőrgyógyász-kozmetológus, klinikai onkológus

1126 Budapest, Királyhágó tér 2. 1. em. 2. | +36-30-973-9057 | http://melanomart.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Fejős Zsuzsanna bőrgyógyász - kozmetológus, klinikai onkológus vagyok. Fő szakmai profilom a melanoma diagnosztikája - kezelése - gondozása.

A mindennapokban a legnagyobb problémát az emberek tájékozatlanságában látom. Így az egyik legfontosabb feladatnak azt tartom, hogy minél szélesebb körben, a médiát is segítségül hívva kell felhívni a figyelmet, hogy a  melanoma, az egyik legveszélyesebb rosszindulatú bőrdaganat. A korai felismeréssel és a szakszerű sebészeti ellátással  azonban a  melanoma gyógyítható.

Rendelőmben a számítógépes anyajegy vizsgálat közben megtanítom a  betegeknek, hogy milyen tünetekre, változásokra kell figyelni és mikor szakorvoshoz fordulni. Megbeszéljük az otthoni önvizsgálat fontosságát és annak lépéseit.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szükséges.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-973-9057
Email:zsfejos@gmail.com
Honlap:http://melanomart.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek