Dr. Torma Katalin bőrgyógyász-kozmetológus

1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 48/B. fszt. 2. | +36-20-352-0872 | http://www.borvarazslo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Bőrünk legkiterjedtebb szervünk. Ha ép és tökéletes nem értékeljük, ugyanakkor egy apró hiba, betegség komoly működésbeli és esztétikai problémát okozhat, ami akár a társadalmi beilleszkedést is befolyásolhatja. A bőrbetegségek rendkívül változatosak, apró kozmetikai hibáktól, az egész testet érintő, életmódot is befolyásoló betegségekig. Az elmúlt évtizedekben robbanásszerű fejlődés következett be a bőrbetegségek és kozmetológiai problémák kezelésében. Új módszerek és gyógyszerek segítenek abban, hogy a korábban kezelhetetlen és gyógyíthatatlan problémákat eltűntessük, meggyógyítsuk, illetve karbantartsuk.

Rendelésemen igyekszem a betegek igényeinek megfelelően a legjobb gyógymódot megtalálni.

Nyitvatartás:

Hétfő15.00 – 19.00
Szerda11.00 – 13.00

Bejelentkezés: 06-20-352-0872, munkanapokon 9.00 - 16.00 óráig (hétfőn és szerdán 15 óráig).

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-352-0872
Honlap:http://www.borvarazslo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek