Fabian Medical & Anti-Aging Clinic - MOM Park

1123 Budapest, Alkotás u. 53. II. em. | +36-70-240-6666, +36-70-240-6868 | http://www.fabianclinic.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Komplex szakorvoslás mellett új trendek és módszerek az orvoslásban, hazai és nemzetközi szinten elismert orvosgárda, high-tech eszközpark, nemzetközi tudományos háttér. Haladás a korral az orvostudomány, a technika vívmányai és a társadalmi elvárások területén. Innováció az orvoslásban. Szakszerű XXI. századi prevenció és gyógyítás, amely a kortalan egészséghez és életminőséghez vezet.

Magánklinikánk komplex szakorvoslást biztosít mind az általános orvoslás, mind az anti-aging medicina területén. A szakorvosi rendelések, diagnosztika és egynapos sebészeti műtétek teljes palettáját lefedi.  Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, ezért a menedzser-szűrések mellett különböző célzott szűréseket is végzünk. Sebészeti részlegünkön a hagyományos műtéti technikákkal szemben a betegeket kevésbé terhelő korszerű eljárásokat alkalmazzuk, sebészet, plasztikai sebészet, fül-orr-gégészet, urológia, intim sebészet területén.

A klinika specialitása egy új orvosi szakág az anti-aging medicina, ami jelenleg egyedülálló Magyarországon.

A Nyugat -Európában és az Egyesült Államokban már jól ismert és jól bevált módszerek alkalmazása  által elérhető a belső és külső megújítás, fiatalítás, az öregedés lassítása. Kiemelt területek a menopuza ( változókor) okozta tünetek hatékony kezelése,  férfiak esetében a szexuális képességek szinten tartása.

A belső megújító kezeléseket az esztétikai bőrgyógyászati kezelések és plasztikai korrekciós beavatkozások is támogatják. Újdonság az endolézeres intravénás oxigenizáló terápia, amely hihetetlen hatékonysággal frissíti fel oxigénnel és energiával a szervezetet. A vitamin és ásványi anyag infúziókat a lemerült, túlterhelt  szervezet immunerősítésére, a fittség növelésére alkalmazzák.

Szakrendeléseinken kiváló szakellátást kap, előjegyzés alapján, várakozás nélkül megkülönböztetett figyelemben és törődésben részesül. A műtét utáni órákat egy- és kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált, tévével és wifivel felszerelt, budai hegyekre panorámás szobáinkban töltheti. Magánklinikánk Buda zöldövezeti részén a MOM Park Bevásárlóközpont II. emeletén, több mint 600 négyzetméteren helyezkedik el, megközelíthető közvetlenül a Csörsz utca felől lifttel, vagy a Bevásárlóközpontból. A mélygarázsban biztosított a parkolás, klinikánk a garázs szintjeiről lifttel is könnyen megközelíthető.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Diners Club, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A bevásárlóközpont mélygarázsában a parkolás díja hétköznap 150 Ft minden megkezdett félóra után, (15 000 Ft feletti vásárlás esetén 4 óra a vásárlás napján ingyenes), szombaton az első órában, vasárnap és ünnepnapokon egész nap ingyenes. További részletek: http://www.mompark.hu/szolgaltatasok
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák, ajándékutalvány
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Recepció
Telefon:+36-70-240-6666, +36-70-240-6868
Email:info@fabianclinic.hu
Honlap:http://www.fabianclinic.hu
Facebook:https://www.facebook.com/fabianclinic.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek