Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház)

1123 Budapest, Alkotás u. 48. | +36-1-488-6100 | http://www.osei.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. június 30-áig a Sportkórház osztályainak nagy része elköltözik "jelenlegi helyéről, az intézmény a Testnevelési Egyetem fejlesztése miatt kényszerül átbútorozni az Ortopédiai Klinika régi épületébe a Karolina útra; utolsóként a sebészet költözik augusztusban. Az klinika már korábban átköltözött az SE Új Klinikai Tömbjébe."

Az Országos Sportegészségügyi Intézet (Osei)  – ismertebb nevén a Sportkórház – már több mint 60 éve végez a sportolók számára létfontosságú egészségügyi ellátásokat. Intézetünk az ország egyetlen sport-specifikus intézménye.

Magyarország legkvalifikáltabb és legtapasztaltabb szakorvosi és szakdolgozói gárdája várja nagy szeretettel az egészséges, a beteg és a sérült sportolókat, valamint minden kedves pácienst, aki hozzánk fordul.

Munkánk alapját képezik az Országos Sportegészségügyi Hálózat által végzett sportorvosi alkalmassági és szűrővizsgálatok, valamint a Válogatott Kereteket Ellátó Szolgálat tevékenységében résztvevők is.

Jelentős fontosságú az olimpiai és paralimpiai kerettagok számára gyors egészségügyi koordinációs segítséget nyújtó OSEI Call Center működése.

A sportegészségügyi tevékenységet kiegészíti a 25 szakmát felölelő járóbeteg-szakellátásunk, a sportsebészeti fekvőbeteg osztályunk, valamint a mozgásszervi rehabilitációs osztályunk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-488-6100
Email:info@osei.hu
Honlap:http://www.osei.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/Sportkorhaz
Desktop
Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek