Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Ugocsa utca

1126 Budapest, Ugocsa u. 10. | +36-1-225-1228 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/ugocsa_u__10_

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár XII. kerületi könyvtára 1952-ben létesült a Böszörményi úton, ehhez 1964-ben gyerekkönyvtár is kapcsolódott a közelben. Az azóta eltelt több mint öt évtized alatt Buda egyik legforgalmasabb könyvtárává vált. A megváltozott használói érdeklődésnek, az információhoz való hozzáférés igényének a túlzsúfolt könyvtár már egyre kevésbé tudott megfelelni. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár hálózatfejlesztési stratégiájában megfogalmazott szakmai program szerencsésen találkozott a fővárosi és kerületi önkormányzat azon szándékával, hogy a Hegyvidék polgárai számára új, korszerű könyvtár épüljön. A közös elképzelés, közös beruházással, a városrész nagyon jól megközelíthető pontján - néhány száz méterre a régi könyvtártól - a több mint fél évtizede nem működő Ugocsa mozi átépítésével vált valóra. A kétszintes új könyvtárban 600 négyzetméter alapterületen könyv- és folyóirat-, CD-, DVD-kölcsönzés, gyermekkönyvtár, olvasóterem, folyóirat-olvasó, számítógépes katalógus, internet-hozzáférés áll az érdeklődők rendelkezésére. A mozgássérülteket és a kismamákat lift segíti a kényelmes könyvtárhasználatban. A korszerű, kellemes környezetben kibővített nyitvatartási idővel, heti 50 órában, szombaton is várjuk kedves régi és új olvasóinkat.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek