BGSZC Budai Középiskola

1126 Budapest, Márvány u. 32. | +36-1-225-7510 | http://www.budaikozepiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Budai Középiskolában minden érdeklődő általános iskolás talál neki megfelelő képzést, az angol-magyar két tannyelvű, nyelvi előkészítő, a történelem-, a természettudomány-, informatika-, az EU-s, a médiatagozatos gimnáziumi képzéstől kezdve a közgazdasági, a kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportos szakgimnáziumi képzésen át az OKJ-s képzésekig.

Legfontosabb céljaink a tudatosság igényének kialakítása a középiskolás években (pénzügyek, karrier, felelősség, környezettudatosság, szociális érzékenység), szemléletformálás az öngondoskodó egyéntől a felelős gazdálkodóig. Így diákjaink egy sikeres és lehetőleg boldog élet kialakításához és formálásához kapnak segítséget. Tanulóink nagy kedvvel vesznek részt ezeken a programokon. Arról is beszámolnak, hogy az iskolán kívüli rendezvények, táborok, az O.K. Központ látogatásának élménye, az iskolaitól eltérő pedagógiai módszerek nagy hatással vannak rájuk.

Iskolánk célkitűzése, hogy tanulóinkat felkészítse a közép- és emelt szintű érettségi vizsgára, így az egyetemi, főiskolai tanulmányok és OKJ-s képzések sikeres elvégzése, valamint az, hogy korszerű ismereteik révén a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is versenyképessé váljanak itt végzett diákjaink.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek