Botanicon Tanoda - Magántanulói csoport

1121 Budapest, Kázmér út 51. | +36-30-895-5395 | http://www.botanicon.hu/tanulocsoport

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyermekfelügyelet magántanulóknak vizsgára felkészítéssel, tehetséggondozással, mozgásfejlesztéssel, környezeti neveléssel, kirándulással és kulturális programokkal.

Magántanulói közösségünk 2018. szeptemberétől indul Budapesten a XII. kerületben, alsó tagozatos, vegyes életkorú csoporttal. Jelentkezni folyamatosan lehet. Az érdeklődőknek javasoljuk, hogy az ismerkedéshez valamelyik nyári táborunkba jelentkezzenek. Táboraink: www.botanicon.hu/taborok

Tanodánkban a kötelező tananyag gyakoroltatásán kívül mindennapos mozgásfejlesztést, gyakori erdei kirándulást és kulturális programokat, valamint változatos projekteket kínálunk. Az élménypedagógia eszközeivel támogatjuk a tananyag elsajátítását és tanulásmódszertani segítséget is adunk, hogy a félévi vizsgák a gyermekeknek sikerélményt jelentsenek. Ugyanakkor nem a kötelező tananyag elsajátítására fektetjük a hangsúlyt, hanem nap mint nap egy „élhető világ” létrehozásán fáradozunk egy olyan közösségben, ahol a csoport tagjai egyenlőek, együtt döntenek a programokról, együtt dolgoznak a feladatok megoldásán és együtt örülnek a közös sikereknek. Ebben az elfogadó, támogató légkörben elsődlegesnek tartjuk a környezeti nevelést, hiszen csak természeti és társadalmi közegünk megismerésével érthetjük meg gyökereinket, s határozhatjuk meg utunk célját. Itt minden rólunk szól, az egyéni igényeket, a napi hangulatot, az évszakok adta lehetőségeket figyelembe vesszük, életünket magunk alakítjuk. Télen korcsolyázni megyünk, nyáron színdarabot rendezünk a kertünkben.

Kiknek ajánljuk Tanodánkat? Akiknek egyszerre sok és kevés az, amit az iskolarendszerű oktatás nyújt. Sok, mert a gyerekek egész nap a padban (majd otthon) görnyednek rutinfeladatokkal, és kevés, mert az osztálylétszám miatt az egyéni igényekre, a tehetségre nem tudnak odafigyelni a pedagógusok. A Botanicon Tanodában kis létszámú csoportokkal dolgozunk, s az erdőben, a piacon, a múzeumban mutatjuk meg, mire jó az az alaptudás, amit az általános iskola vár el a gyermekektől. Kivisszük őket az életbe, használható információt adunk át.

Ki lehet magántanuló? A köznevelési törvény szerint tankötelezettségét bárki teljesítheti magántanulóként is, akinek ezt a státuszt kérvényezi szülője az iskola igazgatójánál. Leendő elsősöknek is szükséges beiratkozni az iskolába, majd kérvényezni a magántanulói státuszt. A Botanicon Tanoda nem iskola, hanem magántanulói közösség. Segítünk abban, hogy a gyermekkor a gyermekről szóljon, ne a tananyagról.

Tanodánk hétfőtől péntekig 8-17 óráig fogad gyermekeket, de nem kötelező 5 egész napot nálunk tölteni. Tanodánkat szülői hozzájárulásból működtetjük, az árak a nálunk töltött idő függvényében alakulnak. Szeretettel várjuk a gyermekeket egy oldott, barátságos légkörben, az élet szép és érdekes dolgaival!

Bővebb információk: www.botanicon.hu/tanulocsoport

 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szalontai Kriszta
Telefon:+36-30-895-5395
Email:info@botanicon.hu
Honlap:http://www.botanicon.hu/tanulocsoport
Facebook:https://www.facebook.com/BotaniconTanoda, https://www.facebook.com/botanicon
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek