Budapesti Osztrák Iskola - Österreichische Schule Budapest

1126 Budapest, Orbánhegyi út 39-45. | +36-1-224-7560/Porta, +36-1-224-7561/Titkárság, +36-1-224-7562/Tanári szoba | http://www.osbp.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az oktatás kompetenciaközpontú. Tanítási nyelv: német és magyar, további kötelező, illetve kötelezően választható nyelvek: angol és a francia vagy orosz nyelv. A magyar nyelvet mint idegen nyelvet oktatjuk a nem magyar anyanyelvűeknek. A természettudományos tantárgyak kiemelt jelentőségűek.

Iskolánk

  • Alapítványi iskola. A nyelvi előkészítő, illetve a további négy évfolyamon összesen 9 osztályban körülbelül 230 diák tanul.
  • Négyéves reálgimnázium, amely emelt szintű képzést nyújt matematikából, fizikából és kémiából – az osztrák tanterv szerint.
  • Német nyelvű képzést nyújt anyanyelvi (osztrák) tanárokkal.
  • Nyelvi előkészítő osztályt biztosít heti 20 németórával. Az előkészítő osztály eredményes elvégzésével a diákok mind a négy alapkészség esetében (beszéd, hallott és írott szöveg értése, írás) elérik a B1 nyelvi szintet.
  • A magyar nyelv és irodalom és a magyar történelem tárgyakat a magyar tanterv szerint oktatja.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-224-7560/Porta, +36-1-224-7561/Titkárság, +36-1-224-7562/Tanári szoba
Email:info@osbp.hu
Honlap:http://www.osbp.hu
Facebook:https://www.facebook.com/%C3%96sterreichische-Schule-BudapestBudapesti-Osztr%C3%...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek