Hegyvidéki Mesevár Óvoda

1125 Budapest, Diós árok 1-3. | +36-1-393-5191/óvodavezető | http://mesevarhegyvidek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hegyvidéki Mesevár Óvoda és Játszóház gyönyörű, korszerűen felszerelt környezetben várja a gyermekeket. Az óvodában jelenleg 9 csoport működik. A tornateremben rendszeres testedzésre nyílik lehetőség. A tágas kiszolgáló helyiségek kényelmesek, a fejlesztő-logopédiai szoba nyugodt lehetőséget nyújt a külön foglalkozásokra. Udvara tágas, új, korszerű játékeszközökkel felszerelt, ahol egész éven át jó levegőn mozoghatnak, játszhatnak a gyermekek. Valamennyi csoportban 2 fő szakképzett óvodapedagógus, 1 fő dajka biztosítja a nyugodt, szeretetteljes körülményeket a kicsiknek. Az óvodában óvodatitkár, konyhai dolgozók, takarító és kertész látják el a segítő feladatokat. A gyógypedagógus végzettségű fejlesztő pedagógus külön foglalkozás keretében fejleszti azokat a gyermekeket, akik segítséget igényelnek. A Nevelési Tanácsadó munkatársa a pszichológus, aki szükség esetén terápiás kezelést nyújt. Utazó logopédus foglalkozik a beszédkorrekcióra szoruló gyermekekkel. Az óvoda fogad táplálékallergiás gyermekeket, akik szakszerű ellátását dietetikus biztosítja. A János kórház konyhájáról kapjuk az élelmet, a táplálékallergiás gyermekeknek névvel ellátott külön edényben szállítanak.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-393-5191/óvodavezető
Email:postmaster@hegyvidekimesevar.t-online.hu
Honlap:http://mesevarhegyvidek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek