Hill-top Tanoda (Családi Napközi)

1121 Budapest, Kázmér út 51. | +36-30-895-5395 | http://www.hilltoptanoda.hu, http://www.botanicon.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2 napos bölcsi: közösség a kicsinek, énidő a szülőnek (érdeklődjön, mely napokon van szabad férőhely). ZENEBÖLCSI hétfőnként 9.30 - 11 óráig. A hegytetőn, a természet ölelésében várjuk a kisgyermekeket!

A Hill-top Tanoda és Gyermekfelügyelet várja az 1-6 éves gyermekeket.  Környezeti nevelés, mozgásfejlesztés, zenebölcsi, magyar-angol nyelvi program színesíti a nálunk töltött időt. Budán, gyönyörű környezetben, igényesen berendezett villaépületben fogadjuk a gyermekeket. A közeli erdő, s szépen gondozott kertünk játszótere a gyermekek mozgásigényét kielégíti, igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni. A hegytetőn, a természet ölelésében várjuk a kisgyermekeket!

Működési engedély: Korábban családi napköziként működtünk, a jogszabályok változása után, 2017. január 1-től a „napközbeni gyermekfelügyelet” kategóriába tartozunk. Az üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk, a szakhatóságok ellenőrzése mellett működünk. A korosztály sajátosságainak megfelelő, biztonságos, nívós környezetben fogadjuk a gyermekeket.

A napközbeni gyermekfelügyelet kiscsoportos ellátási forma, melynél minden gyermek kiemelt figyelmet, szerető gondoskodást kap. Így könnyebb a beilleszkedés, rövidebb a beszoktatási idő, kevesebb a betegség, s teljesíthetők az egyéni igények. Minden kisgyermek ezt érdemelné! Hill-top Tanoda - Átölel a természet!

Honlapunkon bővebben olvashat rólunk: www.hilltoptanoda.hu

 

 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek