Kimbi Óvoda

1121 Budapest, Tállya u. 22. | +36-1-375-2521 | http://www.kimbiovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A KIMBI óvoda, a budai hegyvidék egyik legszebb óvodája 1983-ban épült. 2013-ban az EU támogatásával kapacitásbővítése valósult meg, így megújult külsővel, EU-s előírásoknak megfelelő felszereltséggel várjuk az óvodáskorú gyermekeket.

Az igen színvonalasan tervezett és kivitelezett épület magas szinten szolgálja a gyermekek kényelmét, hangulatos‚ nyugodt játékhelyet, kuckókat, játszóteraszt biztosít az egész napos nevelési munkához. Különálló tornatermünk és az új többfunkciós termünk nemcsak a sportolásra kiváló, de ünnepélyeink meghitt színtere is.

Udvarunk az EU-szabványnak maximálisan megfelel, játékszereink biztonságosak és változatos tevékenységeket biztosítanak a gyermekeknek. Ősgesztenyefák övezik az udvart, amelyek árnyékos helyet biztosítanak a nyári meleg napokon is. A megújult görkorcsolyapálya jó időben maximálisan biztosítja az oktatás feltételeit.

A KIMBI óvoda egy hétfejű sárkányról kapta a nevét, melynek születésnapját évente a gyermeknapon ünnepeljük meg. A gyermekek külső megjelenésében is megnyilvánul a KIMBI összetartozás, hiszen óvodásaink az ünnepélyeken fehér, a sportrendezvényeken pedig színes KIMBI sárkányos pólóban vesznek részt.

Az óvoda saját helyi pedagógiai programmal rendelkezik, ez a KIMBI Pedagógiai Program‚ mely alapján a gyermekek együtt ismerkedhetnek meg a világ csodáival, szokásokkal-szabályokkal, melyek egyaránt vonatkoznak játékra, mozgásra, egészségügyi és erkölcsi normákra, egymással és a felnőttekkel való kapcsolatra. Arra törekszünk, hogy azonos korosztályú gyermekek járjanak egy adott csoportba.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek