Normafa Óvoda

1121 Budapest, Normafa út 30-32. | +36-1-395-8884 | http://normafaovoda.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk földrajzi adottságai kimagaslóan kedvezőek. A 212-es, a 21-es vagy a 21/A jelzésű autóbusszal jól megközelíthető mindkét telephelyünk.

Sajátos adottságaink:

  • Rendkívül tiszta, friss levegő, a fő közlekedési utaktól való ideális távolság, és a tengerszint feletti magasságból adódóan.
  • Az óvodánkat körülvevő nagy parkban külön udvarrészeken vannak a csoportok.
  • A környezet esztétikai értéke: természet közeli növény- és állatvilág, panoráma a városra, csend.
  • Normafa úton fedett teraszaink lehetővé teszik, hogy nyáron kint étkezzenek a gyermekek, és esős időben is levegőzhessenek.

Főiskolát végzett óvónőink munkáját gyermekszerető dajkák, kertész és óvodatitkár segítik. Heti két alkalommal utazó logopédus javítja a gyermekek beszédét, ha szükséges. Szakvéleménnyel rendelkező óvódásainknak ingyenes Ayres terápiát biztosítunk. Komplex környezeti nevelési programunk gyermek- és nevelésközpontú. Alapjának a gyermekek releváns szükségleteit és mindenekfelett álló érdekeit tartjuk. Célunk szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó, a gyermekek egyéni érdekeit szem előtt tartó, élmény gazdag óvodai nevelés. Óvodánkban német nemzetiségi csoport is működik. 

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Purzsa Gáborné óvodavezető
Telefon:+36-1-395-8884
Email:ovodavezeto@normafaovi.bp12ker.hu, normafaovoda@normafaovi.bp12ker.hu
Honlap:http://normafaovoda.eu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek