Normafa Óvoda - Őzike úti Tagóvoda

1121 Budapest, Őzike út 32. | +36-1-395-8884 | http://normafaovoda.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Őzike úti tagóvodánkban-Testvér óvodánkban kiemelten foglalkozunk az egészséges sportos életmód szokásainak kialakításával, a későbbi sportok alapjait képező természetes mozgásformák elsajátíttatásával, edzettséget, kitartást adó sétákkal, túrákkal a környéken. Az ember a természeti környezet része. Kiegyensúlyozott jövőjéhez meg kell tanulni, óvni és békében együtt élni vele. A természet közvetlen megismerése útján kialakított természetszeretet segíti gyermekeinket abban, hogy vigyázzanak arra, amit megszerettek.

A hagyományos óvodai ünnepeken kívül nagy jelentőségük van programunkban a „zöld ünnepek”-nek (állatvédelmi nap, természetvédelmi hónap, víz napjától Föld napjáig, madarak és fák napja környezetvédelmi világnap). Ezekbe bevonjuk a szülőket is.

A szülők igényeit egyeztetve óvodai időn kívül tanfolyami rendszerben van lehetőség a középső- és nagy csoportosok számára mindkét telephelyen játékos gyermektornára, néptáncra, intenzív úszásra, klasszikus balettre, hitoktatásra, és a tagóvodában ovi-foci foglalkozásokra is.

A szülőkkel való kapcsolattartásunkban nyitottságra, őszinteségre, együttműködésre törekszünk. Lehetőséget biztosítunk számukra nevelő munkánk folyamatos megismerésére közös programjainkon.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek