Open Mind Education Center - Oktatási Központ

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12. I. em. | +36-1-793-2293 | http://openmindacademy.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az országban egyedülálló módszerrel, magánóráinkon angol és magyar nyelven tartunk tantárgyi felkészítéseket.

Szolgáltatásaink:

  • Nemzetközi iskolás diákoknak: IB, IGCSE, AP, A-level tantárgyak és SAT ( Matematika, Fizika, Kémia, Biológia, Business management, Történelem, és Angol nyelv tantárgyak)
  • Magyar iskolás diákoknak: Matematika, Történelem, Magyar nyelv és Irodalom
  • Angol nyelvoktatás: nemzetközi iskolai felvételire ( AISB, BISB, Britannica,GGIS, BME, SEK) és nyelvvizsgára (TELC, TOEFL, IELTS)
  • Egyéni órákat tartunk, személyre szabott ütemterv alapján. Óráink légkondicionált, hightech felszereltségű stúdiótermekben zajlanak, valamint skype-on is igénybe vehetők. Elkötelezett managementünk és professzionális tanáraink segítségével a tanulóink sikeresen elérik a kitűzött teszt eredményeket, vizsga eredményeket és iskolai felvételiket. Tanulóink rangos egyetemekre, főiskolákra szereznek felvételt az USA-ban, Angliában és egyéb európai, ázsiai országokban.

Szeretettel várjuk jelenlegi és új tanulóinkat és családjaikat kényelmes, modern és elegáns környezetben a Hegyvidék szívében, a Hegyvidék Bevásárlóközpont I. emeletén!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 20.00

Hétfő-Szombat: 10.00-20.00, vasárnap: zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A Hegyvidék Bevásárlóközpont mélygarázsában kényelmesen parkolhatnak ügyfeleink. A kétszintes mélygarázsban az első 2 óra parkolás összesen 200 Ft, utána minden megkezdett fél óra 200 Ft. Hétvégén és ünnepnapokon a parkolás ingyenes. A parkolás díja bankkártyával is fizethető.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Open Mind Titkárság
Telefon:+36-1-793-2293
Email:openmindsecretariat@gmail.com
Honlap:http://openmindacademy.hu
Facebook:https://www.facebook.com/openmind.edu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek