Táltos Óvoda - Táltos Csikó Tagóvoda

1124 Budapest, Meredek u. 1. | +36-1-319-3196 | http://csiko.taltosovi.hu, http://www.taltosovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Táltos Óvoda 2009-ben új tagóvodával bővül az Arany János Iskola kis épületében. A felújított épületben négy különböző színű csoportszobát, orvosi szobát és tornatermet alakítottak ki. Valamennyi csoportszobához játszógaléria, külön öltöző és fürdőszoba tartozik. Játékokkal gazdagon felszerelt, tágas, világos termekben tölthetik gyermekeink a napot. Gyönyörű kertben, számtalan sporteszköz, tornaszer biztosítja a sokoldalú mozgást, a testedzést. Gyümölcsfáinkról közösen szüreteljük a termést, ezzel kiegészítve az óvodai étkezést. A terepviszonyok lehetővé teszik a nagy mozgásigény kielégítését és a nyugodt, elmélyült játékot egyaránt (lejtős, sík, füves, gumitéglás, csoportonként tágas homokozó). Nyáron hatalmas napernyőkkel védjük őket a nap káros sugaraitól. Itt is sószobát alakítottunk ki a fertőzéses megbetegedések megelőzésére. A családias légkör miatt óvodánk igen népszerű. Az óvoda vezetője és a nevelőtestület a gyermekek életkori sajátosságának megfelelő csoportokat alkot.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek