Városmajori Gimnázium

1122 Budapest, Városmajor u. 71. | +36-1-214-1554/titkárság, +36-1-356-1698/porta, +36-1-356-5288/gazdasági iroda | http://www.vmg.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskolát Kós Károly tervei alapján 1910/11-ben építették. Az intézmény a célkitűzéseit a következő programok keretében kívánja megvalósítani:

Emelt óraszámú ének-zene oktatás, komplex személyiségfejlesztő és tehetséggondozó nyelvi oktatás, matematika-informatika orientáció, egészséges életmódra nevelés, életvezetési ismeretek és készségek kialakítása (osztályfőnöki munkába beépítve), drámapedagógia módszer alkalmazása, néptánc, hagyományok ápolása. Első osztályokban a magyar nyelv és irodalom tanítása lényegében a hagyományos írás- és olvasásoktatásra épül.

Kiemelt figyelmet fordítanak a szótagolásra. Az anyanyelvi oktatást logopédus is segíti. A tanórákhoz kapcsolódva személyiségfejlesztő drámapedagógiai foglalkozásokon vesznek részt a tanulók. A hagyományok ápolását, a néptánc és a tánc elemeinek oktatását már első évfolyamon elkezdik.

Tagintézmény: Kós Károly Általános Iskola

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-214-1554/titkárság, +36-1-356-1698/porta, +36-1-356-5288/gazdasági iroda
Email:titkarsag@vmg.sulinet.hu
Honlap:http://www.vmg.sulinet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/varosmajor
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek