Zugliget Óvoda

1125 Budapest, Zalai út 2. | +36-1-275-0554 | http://zugligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Zugliget és Virányos találkozásánál, szép zöldövezeti környezetben épült. 1980 őszétől fogadja a környék óvodáskorú gyermekeit. A gyermekek nevelése hat csoportban folyik, csoportonként átlagosan 25 fővel. Egy óvodavezető, tizenkét óvónő, hat dajka és három konyhai dolgozó biztosítja a gyermekek megfelelő ellátását. Az óvoda működését segíti továbbá egy kertész és egy gazdasági ügyintéző.

Nagy kert, tornaterem, hangulatos, jól felszerelt, esztétikus csoportszobák fogadják a hozzánk járó óvodásokat.

Óvodánk pedagógiai programját 1999 szeptemberétől Freinet francia reformpedagógus pedagógiai irányzatának figyelembevételével határoztuk meg.

XII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek