Hegyvidéki Szabadidősport Központ

1122 Budapest, Városmajor u. 29/B. | +36-1-212-2945, +36-1-202-1041, +36-1-319-9292, +36-1-319-3439 | http://www.hegyvideksport.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hegyvidéki Szabadidősport Központ 1991 óta működik a kerületben. Uszodával, tornacsarnokkal és fitneszteremmel rendelkezik. Az önkormányzat kötelező alapfeladatának tekinti a második osztályosok úszásoktatását, illetve a gyógytestnevelés biztosítását. Az uszoda a kötelező oktatáson felül elsősorban a kerületi iskolák egyéb csoportjainak áll rendelkezésére. A lakosság hétvégeken illetve hétköznap a reggeli és az esti órákban használhatja. A sportközpont tornacsarnokát a tornateremmel nem rendelkező, egyházi fenntartású Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola térítési díj ellenében veszi igénybe. A csarnok kerületi célokat is szolgál, mivel díjmentesen használják a hegyvidéki gyógytestnevelés órákon. Az esti időszakban különböző egyesületek, valamint a lakosság veheti birtokba bérleti díjért.

A „Sportos, edzett hegyvidék” programok - a többnapos túrák kivételével - a hegyvidéki polgárok számára INGYENESEK és lakcímkártya felmutatásával vehetők igénybe.

Nyitvatartás:

A nyitva tartás részletei a honlapon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Hegyvidék Kártya, Sportkártya, All You Can Move Sportkártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-212-2945, +36-1-202-1041, +36-1-319-9292, +36-1-319-3439
Email:sportkozpont@mail.datanet.hu, titkarsag@hegyvideksport.hu
Honlap:http://www.hegyvideksport.hu
Facebook:http://www.facebook.com/sportkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek