Expert Könyvelés

1124 Budapest, Tamási Áron u. 29. | +36-30-419-9644

Oszd meg másokkal!

Desktop

Komplex számviteli és adótanácsadói szolgáltatás.

Komoly szakmai háttérrel, 15 éves tapasztalattal rendelkezem a számvitel, az adózás, valamint a könyvelés területén. Közgazdász diplomám, magyar és IFRS mérlegképes könyvelői végzettségem van, emellett kiemelten fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzést. Elsősorban azon cégek az ügyfeleim, amelyek nem csupán a bizonylatok egyszerű feldolgozását várják el egy könyvelőtől, hanem komplex számviteli és pénzügyi megoldásokat igényelnek.

Számviteli szolgáltatás keretében vállalom gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését és a kapcsolódó munkaügyi ügyintézéseket, adóbevallások, beszámolók összeállítását. Továbbá igény szerinti jelentések, riportok elkészítését.

Adótanácsadói tevékenység pedig kiterjed belföldi és nemzetközi ügyletekhez kapcsolódó adószakértésre, adóhatósági határozatok értelmezésére, ellenőrzési szankciók elkerülésére, a megállapítások mérséklésére. Igény szerint cégek átvilágítása és adókockázatok felmérése.

Minőség- és ügyfélorientált, precíz szolgáltatás korrekt árakon.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Császár Levente
Telefon:+36-30-419-9644
Email:expertkonyveles@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek