Hill-top Tanoda és Játszóház

1121 Budapest, Kázmér út 51. | +36-30-895-5395 | http://www.hilltoptanoda.hu, http://www.botanicon.hu

Oszd meg másokkal!

NYÍLT NAP: április 6. hétfő. Zenebölcsi beszoktató csoport hétfőnként 9-12 óráig, zenetanár vezetésével, eleinte szülőkkel, nagyszülőkkel vagy babysitterrel. Beszoktatás után a gyermekek felügyeletét vállaljuk erre az időszakra, vagy más napokon is, igény szerint. Környezeti nevelés, mozgásfejlesztés, zenés programok színesítik a nálunk töltött időt.

A Hill-top Tanoda és Játszóház Budán a hegytetőn, egy csöndes zsákutcában, természetvédelmi terület mellett található. A közeli erdő, s szépen gondozott kertünk játszótere a gyermekek mozgásigényét kielégíti, igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni. Bölcsis és ovis korú gyermekeket várunk időszakosan, fél napra vagy egész napra, de ha csak pár szabad órát szeretne, akkor is szívesen látjuk gyermekét! Egy éves kortól a Baba-mama Klubot ajánljuk, melynek során a picik észrevétlenül válnak a csoport részévé, s a szelíd beszoktatás után az édesanyák is könnyebb szívvel hagyják nálunk gyermeküket. 

A Hill-top Tanodába folyamatos a felvétel, év közben is lehet jelentkezni az üres férőhelyekre. Bővebb információk: www.hilltoptanoda.hu

 

 

Nyitvatartás:

Programjainkra bejelentkezés szükséges.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek