Végállomás Galéria - Maros utca

1122 Budapest, Maros u. 9. | +36-1-213-0172 | http://www.vegallomasgaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Városmajor u. 1/B.-ben működő üzletünk megszűnt.

Kedves Megrendelőink! Tisztelettel tudatjuk Önökkel, hogy Városmajor u. 1/B.-ben működő üzletünk megszűnt.

Megújult külsővel továbbra is magas színvonalú minőségi munkával, sok szeretettel várjuk Kedves Megrendelőinket a Xll. ker. Maros u. 9-ben és a lll. ker. Lajos u. 42-ben szolgáltató galériáinkba.

A Végállomás Galéria alapszolgáltatása a képkeretezés. A cég megalakulása óta az igényeknek megfelelően folyamatosan szélesíti szolgáltatásainak körét. 1997-től új üzletben állunk az ügyfelek rendelkezésére - Budapesten az egyik legszélesebb termékskálát és a legkorszerűbb technika alkalmazásának köszönhetően kiemelkedő minőséget kínálva. A Végállomás Galéria közel két évtizedes működése folyamán komoly szakmai hírnevet szerzett, miközben egyre szélesebb vevőkört szolgál ki magas színvonalon. Visszatérő megrendelőink sorában tudhatjuk többek között a Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzatot, a Budapest XII. Kerület Hegyvidék Önkormányzat Művelődési Központot, a Miniszterelnöki Hivatalt, a Magyar Posta Zrt.-t, a Magyar Fotográfusok Szövetségét, de rendszeresen keretezünk például a KOGART Ház, a Műcsarnok vagy a Magyar Nemzeti Galéria kiállításaira is. Tevékenységünknek éppen ilyen fontos része a lakossági igények kiszolgálása: örömmel vállaljuk a megrendeléseket az apró feladatoktól a különleges megbízásokig. 2006-tól szolgáltatásainkat képkeretléc-forgalmazással, kasírozással és laminálással bővítettük. Hogy az új területen is a lehető legmagasabb színvonalon tudjunk megfelelni az igényeknek, létrehoztuk a Napkeret Bt.-t, melynek keretén belül munkatársaink cégünk csaknem húszéves tapasztalatával és hagyományával a hátuk mögött állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Hegyvidék kártya

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-213-0172
Email:vegallomasgaleria@gmail.com
Honlap:http://www.vegallomasgaleria.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek