Tóbiás Optika - Hegyvidék Bevásárlóközpont

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12. -1. em. 2. | +36-70-332-8999 | http://www.tobias.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tóbiás Optika: 1949 óta a könnyített, vékony lencsék specialistája!

Cégünk 1949-ben indult hagyományos családi vállalkozásként, az akkor újszerűnek számító és addig Magyarországon nem gyártott bifokális lencsék készítésével, forradalmi változást hajtva végre a szemüveglencsék gyártásában. Az 50-es évek végétől dr. Győrffy István szabadalma alapján már a kontaktlencse gyártásának feltételeit biztosította műhelyünk. Ez akkor Brüsszelben és San Francisco-ban is díjakat nyert. A 70-es években került kifejlesztésre egy könnyített, vékonyított lencsecsalád, amelyet a cég ma is sikeresen gyárt és forgalmaz. A 80-as években elsők között gyártottuk a progresszív (multifokális), valamint fényre sötétedő (photocromaticus) lencséket. Cégünk a tudományos fejlesztés élvonalába került Greguss Pál professzor (PAL) optikájának megvalósításával. Így az általunk elkészített etalon lehetővé tette, hogy a találmány 1989-ban NASA-díjban részesüljön.

Üzleteinkben szakképzett látszerész, optometrista, kontaktológus várja pácienseinket. A klasszikus szemészet módszerein túl modern XXI. századi eszközökkel vizsgálunk.

Gondosan kiválogatott, magas minőségű kereteink között megtalálható a klasszikus és a modern formavilág is, továbbá a vezető kontaktlencse-gyártók termékei. Optikánk a könnyített, vékonyított egyfókuszú és multifokális szemüveglencsékre specializálódott.

Reményeink szerint a minőségi kiszolgálással párosuló szakértelmünk elnyeri vásárlóink bizalmát!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A kétszintes mélygarázsban az első 2 óra parkolás összesen 200 Ft, utána minden megkezdett fél óra 200 Ft. Hétvégén és ünnepnapokon a parkolás ingyenes. A parkolás díja bankkártyával is fizethető.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek