Farkasréti Mindenszentek Plébánia

1124 Budapest, Hegyalja út 139. | +36-1-319-3105

Oszd meg másokkal!

Desktop

A mai templom építése 1975 májusában kezdődött Szabó István tervei szerint. Dr. Lékai László bíboros 1977. április 10-én szentelte fel Mindenszentek tiszteletére és ugyanekkor emelte plébánia rangra a lelkészséget. Szabó István alkotásáért Ybl-díjban részesült. A templom alatt 1978-ban alakították ki a plébánia-szintet, amely a templommal együtt egyházi tulajdon. Az alagsori részen 1997–98-ban kolumbárium épül. Búcsú: november l. és a közelebb eső vasárnap. Anyakönyvek: 1950-tôl, a korábbiak fôképpen a felsôkrisztinavárosi és tabáni, részben a kelenföldi és istenhegyi plébánián.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Verőcei Gábor érseki esperes, plébános, Lőrincz Zoltán Péter, káplán
Telefon:+36-1-319-3105
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek