Szamos Szépkilátás Cukrászda

1121 Budapest, Szépkilátás u. 1. | +36-1-391-7740 | https://www.szamos.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szamos Marcipán 2004-ben nyitotta meg Budapesten, a Svábhegyen a Szépkilátás Cukrászdát. Már a múlt századfordulón is cukrászdaként működött az épület. A felújítás során figyelembe vettük, hogy az épület díszítőelemei igazodjanak a környék 19. századi Rác-ház jellegű homlokzataihoz és tetőszerkezeteihez. A kétszintes épület utcafrontján telekhatárig kifutó, 50 férőhelyes teraszt alakítottunk ki, amit sövény választ el a parkolótól.

A közel 1000 négyszögöles kerthelyiség az épület alsó szintjével van síkban, és az épület mindkét szintjéről, illetve az utcafrontról is megközelíthető. A kert karakterének meghatározója a kovácsoltvas kerítés, illetve a kilenc gesztenyefa, melyek a forró nyári évszakban is hűssé teszik a mikroklímát. A kertnek kb. a harmadát foglalják el a vendéglátóipari bútorok, további harmad parkosításra került, a fennmaradó rész pedig játszótér és gazdasági terület. A parkosított területen kőszobrokkal és kőpadokkal tettük izgalmassá az egykori gondozási központ kertjét.

Az üzlet célközönsége a körben védett, szintben is zárt, hangulatos, játékokkal felszerelt kerthelyisége miatt egyértelműen a családok lettek. Törzsvendégeink még a notebook-kal érkező „távdolgozók”, a hétvégi kirándulók és az üzleti partnerek, illetve a helybéli reggelizők is. A kerthelyiség alkalmas állófogadások, születésnapok és esküvői szertartások lebonyolítására.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 19.00
Vasárnap09.00 – 19.00

Nyári időszakban 20.00-ig tart nyitva.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Diners Club, American Express, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek