NYÍLT NAP a Hill-top Családi Napköziben

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Fejlesztőjátékok a csoportszobában

Nyílt nap: május 25-én csütörtök délelőtt, ingyenes zenés programmal. Felvétel: az üres helyekre a felvétel folyamatos, 1-6 éves gyermekeket fogadunk. Már lehet jelentkezni a 2017/2018-as nevelési évre – új csoportunk 2017 szeptemberében indul. Beiratkozás: www.hilltoptanoda.hu/beiratkozas

Javasoljuk, hogy látogasson el hozzánk, ismerje meg csapatunkat, környezetünket. Hozza el gyermekét, figyelje meg, hogy érzi magát nálunk! Tornaszobánk, fejlesztőjátékaink, kertünk és mászókáink nyílt napunkon térítésmentesen kipróbálhatók.

Nemcsak gyermekeket, hanem családokat várunk. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a www.hilltoptanoda.hu/aktualis oldalon keresztül. Szeretettel várjuk!

ZENEBÖLCSI programunkat 1-3 éves gyermekeknek és szüleiknek tartjuk hétfőnként.

Hill-top Tanoda (Családi Napközi)

1121 Budapest, Kázmér út 51.

www.hilltoptanoda.hu

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek