Szalai Éva koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Főleg a XVIII–XIX. században volt nagy divatja a polgári családokban és főúri szalonokban zajló, kötetlen beszélgetésekkel és borozgatásokkal egybekötött zenei eseményeknek, amelyeken többnyire a zongora vált főszereplővé – amely hangszert két, sőt gyakran négy kéz szólaltatott meg. Ezt a házimuzsika hangulatot akarjuk a MOM Kulturális Központ előtt, a szabad ég alatt megteremteni, és megmutatni, mi volt a közös Mozartban, Brahmsban és Gershwinben: ha más nem is, az mindenképpen, hogy mindannyian örökérvényű zenéket hagytak az utókorra. A zenés utazásban kiváló fiatal muzsikusok segítenek majd: a több nemzetközi versenyen is fölényesen szereplő Szalai Éva zongoraművész, aki felsőfokú tanulmányait Budapesten, Madridban és Hágában végezte, valamint a zeneakadémiai koncertek műsorvezetőjeként ismert zenetörténész–publicista, Tóth Endre, aki ezúttal nem csak konferálni fog.

Szalai Éva – zongora

Tóth Endre – műsorvezetés, zongora

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek