Pornókirályé lett a Hotel Normafa - spirituális központ lesz belőle?

Desktop

Pornókirály vásárolta meg nemrégiben a Hotel Normafát - derül ki az Origo mai írásából. A 42 esztendős Gattyán György 110 milliárd forintos vagyonával egy novemberi lista szerint Magyarország 3. leggazdagabb embere.

Karrierjét kőműves-segédként és sportolóként kezdte, aztán javarészt internetes szexből - a livejasmin.com oldal révén - gazdagodott meg. 

A 2003-ban elindított livejasmin.com-on lányok, fiúk, párok, melegek vagy éppen transzvesztiták webkamera előtt teljesítik az őket néző fizető kukkolók kívánságait. A szereplők előre megadott szolgáltatásokat nyújtanak percenkénti 2-4 eurós áron, nem feltétlenül, de nagyrészt szexuális tartalmúakat. A Jasmin Media Group 2008-ban alakult át Docler Holdinggá, amelynek 2009-ben adták át új irodaházát a X. kerületben.
 
Gattyán életében fontos szerepet játszik az EOS, a homályos hátterű orosz mérnök, Borisz Zolotov által kifejlesztett spirituális tréning. "A Gattyán egyik középiskolás barátja, Lengyel Sándor által vezetett EOS váltakozó intenzitással tartott tréningeket, csapatépítő szemináriumokat a docleres alkalmazottaknak. Bár egyszer egyik napról a másikra megszűntek a szemináriumok, mert állítólag Gattyán összeveszett Lengyellel, 2012-re mégis a teljes cégcsoportra kiterjesztették az EOS-képzést" - írja az Origo.
 
Gattyán a Hotel Normafa épüleggyüttesébe álmodta meg ennek az úgynevezett EOS-képzésnek a magyarországi bázisát. 
 
A Doclernél Gattyán mostanában kivonul a döntéshozatalból, mivel úgymond filmes karrierjére szeretne fókuszálni. Ráadásul már nem Magyarországon él, hanem - egy rövid franciaországi kitérő után - családjával együtt Los Angelesben, az USA-ban. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?