Tűz a MomSportban: az édesanya zokogva mesélte a Blikknek, hogy hogy elvitte két fiát a gyámügy

Desktop

Zokogva mesélte el a Blikk munkatársának az édesanya, aki 8 éves kislányát veszítette el a hétfő esti bódétűzben a Mom Sportközpontnál, hogy elvitte két fiát a gyámügy.

Az édesanya a polgármesterhez fordult segítségért, a család megmentésére gyűjtést is indítottak - de közben a médiában, mint a mesebeli tollaskígyó, kanyarog és változik maga a történet. Most éppen ott tartunk, hogy az életben maradt kisfiú állítása szerint Zselyke, a kislány, aki meghalt a tűzben, szeretett volna az égő bódéról videót készíteni.

Ha szeretnétek a történetbe belemélyedni, itt van egy hossszabb interjú, amit az RTL KLub készített. De inkább várjuk meg, mit mondanak a nyomozásban részt vevő szakértők. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek