Elkapták a hegyvidéki szatírt!

Desktop
A rendőrség csütörtök este a Rákóczi úton elfogta azt a 44 éves férfit, aki áprilisban mutogatta magát a XII. kerületben. Sz. Jánost elfogását követően kihallgatták és őrizetbe is vették. 
 
A férfi a Városmajorban, a Németvölgyi úton és a Nárcisz utcában mutogatta magát. A szemtanúk szerint a mackónadrágján kívül elsősorban kerekded fenekéről lehetett megismerni. Néha a mackónadrágját sem viselte.
 
A XII. kerületi Rendőrkapitányságon április 14-én tettek bejelentést, amely alapján a kapitányság szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.
 
Olvasónk írta egyik akciójáról: "Április 14-én 13:35-13:40 között jött hazafelé a suliból (Németvölgyi) 10 éves (4.oszt.) lányom a Pagony utcában felfelé. Leszólította egy 40 év körüli sapkás, kék pulcsis, borostás elmebeteg. A nemi szervét mutogatta, és közölte Emmával, hogy ha végignézi, ahogy pisil és megtörli, akkor fizet neki 5000 forintot. Nadrág a lányom szerint nem volt rajta... Kiderült, hogy más utcákban (Nárcisz, Németvölgyi) is előfordult ilyen eset."

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?