Kórházi tolvaj! Visszatérő és szerencsére nagyon ügyefogyott

Oszd meg másokkal!

Desktop
K. Zoltán 53 éves budapesti lakos szeptember 4-én este 10 óra és másnap negyed 4 között sétálgatott egy XII. kerületi kórház (valószínűleg a János) folyosóin. Betért az egyik kórterembe, ahol egy alvó beteg ágya mellett álló székről ellopta annak játékkonzolját és a hozzá tartozó öt lemezt.
 
A kórház alkalmazottai észrevették a bűncselekményt és felszólították, hogy adja vissza az értékeket. A férfi ennek eleget tett, majd távozott a helyszínről. 
 
Hogy az alkalmazottak miért nem hívtak rendőrt, nem világos. De K. Zoltán szeptember 7-én újra visszatért a kórházba, hogy a folyosón lévő hűtőszekrényből élelmiszert  lopjon. A biztonsági őr ezt észlelte és a rendőrök kiérkezéséig lefogta. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek