Egy fülhallgatóért szurkáltak meg egy járókelőt a fiatalok a Margit hídon

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció
A Fővárosi Főügyészség csoportosan elkövetett rablással vádol négy fiatalkorú elkövetőt, akik tavaly áprilisban a Margit hídon kiraboltak egy férfit, majd ezután még az egyikük egy késsel életveszélyesen meg is sebesítette.

Korábbi cikkek a témában:

A vádirat szerint 2016. április 09-én kora hajnalban a Margit hídon a részeg fiatalok Buda felé haladtak, amikor a budai hídfő közelében szemből a járdán sétált feléjük egy 29 éves férfi, aki a fülhallgatóján zenét hallgatott.

Az egyik elkövető odalépett hozzá, a sapkáját leverte a fejéről, és felszólította, hogy adja nekik a fülhallgatóját. A férfi erre nem volt hajlandó, mire közülük ketten rátámadtak és a kőkorlátnak szorították. A férfi megpróbált kitérni és elmenekülni, ekkor azonban az egyik támadó a vállánál fogva földre vitte, majd egy másik társa ököllel az arcán megütötte.

A társaságból ketten is megrúgták a földön fekvő sértettet, az időközben földre esett fülhallgatóját pedig elvették.

Ezután hárman elindultak, a 18 éves elsőrendű vádlott azonban még ott maradt, a zsebéből elővett egy kést és azzal a férfit többször megszúrta. Az áldozat combján lévő fő artériát érő szúrás nagyfokú vérvesztéssel járt, amitől  közvetlen életveszélyes állapotba került, életét a gyors orvosi beavatkozás mentette csak meg.

A négy fiatalkorú elkövetőt a Fővárosi Főügyészség csoportosan elkövetett rablás bűntettével, illetve az elsőrendű vádlottat emellett életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és velük szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza - írja az ügyészség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek