Hívott a Tesco? Ne dőlj be, átverés! 30 ezret bukhatsz!

Oszd meg másokkal!

Desktop
a kép illusztráció

A telefonos csalások korát éljük, szinte minden hétre jut egy átverés. Most a Tesco nevében próbálnak a csalók 30 ezer forintra megkárosítani:

"Tudomásunkra jutott, hogy néhányan a Tesco nevével visszaélő telefonhívást kaptak. A hívás során egy már megnyert 15.000 forintos Tesco vásárlási utalvány hírével keresték fel a károsultakat és arra kérték őket, hogy a vásárlási utalvány átvételéhez küldjenek két darab SMS-t egy megadott telefonszámra.

Az így elküldött SMS-ek mobilvásárlásnak számítanak és darabonként 15.000 forintba kerülnek. Felhívjuk figyelmeteket, hogy az ilyen telefonhívások átverések, a benne szereplő kéréseknek ne tegyetek eleget! Kérjük osszátok meg, hogy mások is tudjanak róla!" - tette közzé a Tesco a Facebook-oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek