Segíts a rendőrségnek azonosítani, ki lehetett ez az ember?

Oszd meg másokkal!

Desktop

A múlt héten a Sikló mellőli várfalról ugrott le egy ember, és ott halt meg. A rendőrség most kér benneteket, segítsetek őt beazonosítani, a fényképeken az elhunyt ruhadarabjai láthatók. 

A rendőrség rendelkezésére álló adatok szerint a férfi 2017. szeptember 29-én 13 óra 41 perc körül a Budapest I., Budai vár területén található kilátóból a mélybe vetette magát. A rendőrségi szemle során az ismeretlen férfinél személyes iratot, tárgyat nem találtak, személyazonosságának megállapítására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A férfi körülbelül 60-65 éves, 171 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, ősz hajú, bajuszos. Különös ismertetőjegye a homlokán bal oldalon fent elhelyezkedő anyajegy.

Halálakor kékesszürke inget, fekete derékszíjat, szürke szövetnadrágot és barna velúr bőrcipőt viselt.

A közigazgatási hatósági eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja, ha tudtok valamit ez ügyben, őket kell értesíteni, vagy bejelentést tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek