A gyilkos pitbull továbbra is "szabadlábon" van

Oszd meg másokkal!

Kedden volt róla szó, hogy a "gyilkos pitbull" tulajdonosa, mindenféle közfelháborodás és némi parlamenti kérdézősködés ellenére is csak pénzbüntetést kapott, ami egyben azt is jelenti, hogy az eljárás lefolytatása során vissza is kapta a kutyát. (A 444 utána kérdezett, és a kerületi hatósági állatorvos szerint még aznap hazavihette az állatot, hogy a  tacsigyilkosság és a befogás megtörtént.) És azóta is a szokásos helyén tartja, azaz a Déli pályaudvar környékén, lakásban. És póráz és szájkosár nélkül sétáltatja, pedig tanúk szerint nem behívható. Azaz nem fogad szót. 

Hiába tehát a büntetés, a fenti Facebook-üzenetből is jól látható. (A "képernyőlövést" olvasónk küldte, köszönjük.) Egy rakás papír már keletkezett az ügyben, nem kellene arra várni, hogy megint baj történik. Legyen a szabály mindenkire érvényes, kutyát csak pórázon lehessen sétáltatni. És ha mást tapasztaltok, jelentsétek az önkormányzatnak.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek