Az önkormányzatnak nem jelentette senki, hogy újra szabadon sétál a pitbull

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Bumas muzzle
Fotó: Bumas muzzle

Erre a reggeli tévés hírre (meg a sajtóban megjelentekre) reagált a kerületi önkormányzat, amikor a Facebook oldalán az alábbiakat tette közzé:

"Ma a TV2 reggeli műsorában arról számolt be, hogy a korábban kutyákra támadó, vad bull terriert ismét póráz és szájkosár nélkül sétáltatja gazdája a Greguss utcában, és ezzel félelmet, rettegést okoz a környék lakóiban. Ezt követően a Hegyvidéki Rendészet és az önkormányzat munkatársai azonnal helyszíni szemlét tartottak, ahol kiderült, hogy az ebtartó és kutyája a Greguss utcai lakásból már korábban elköltözött. Ez a tény ellentétes a tévében elhangzott állításokkal. 
A tévében elhangzottakat az is megkérdőjelezi, hogy az október végi sajnálatos kutyatámadás óta információink szerint újabb bejelentés nem érkezett sem a XII. kerületi rendőrkapitányságra, sem a Kormányhivatalhoz, sem a Hegyvidéki Rendészethez, sem pedig az önkormányzat Hatósági Irodájára azzal kapcsolatban, hogy látták volna a kutyát póráz és szájkosár, illetve felügyelet nélkül az utcán, vagy pedig a környéken élőket, kutyát sétáltatókat bármilyen fenyegetés, inzultus vagy újabb kutyatámadás érte volna. A Rendészet munkatársai a mai napon ellenőrizték a környéken kint levő térfigyelő kamerák felvételeit 8 napra visszamenőleg. Ezeken a felvételeken a támadó kutya vagy gazdája nem szerepel.
Bárki, aki rendelkezik erről az esetről képpel, videóval, vagy bármilyen információval, kérjük keresse a Hegyvidéki Rendészet (Kiss János altábornagy u. 47, telefon: 061-2250147) vagy a XII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársait."

Ha valós a fenyegetés, akkor mindenkinek jót tesztek, ha elsősorban az önkormányzatot értesítitek. És csak utána "posztoltok". Ez nem feljelentgetősdi, és nem csak pitbullokra vonatkozik. Nem véletlenül tilos póráz nélkül sétáltatni a kutyákat, nem véletlenül előírás a szájkosár a tömegközlekedési eszközökön. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek