Két lopott terepjáró is előkerült (videóval)

Oszd meg másokkal!

Desktop

Megkerült két nagyértékű terepjáró, és azok is megvannak, akik elkötötték. 

Még januárban lopott el valaki egy terepjárót a Törökvész utcából. Nyomozás közben derült ki, hogy a bűncselekmény elkövetésekor a helyszínen feltűnt egy piros színű, külföldi rendszámú autó is.

Az óbudai rendőrök március 6-án 16 óra körül figyeltek fel Budapest III. kerületében a piros autóra, igazoltatták a benne ülő 44 éves ukrán és 28 éves ukrán-magyar állampolgárságú férfiakat. A járőrök az igazoltatáskor az autóban és az utasok ruhájában bűncselekmény elkövetésére utaló – autólopáshoz használható eszközöket találtak, ezért a két férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A BRFK Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói lefoglaltak – egyebek mellett – egy olyan kulcscsomót, amelyen a kulcsok egy XII. kerületi és egy II. kerületi bérelt garázs ajtaját nyitották. A nyomozók a garázsokban megtalálták a 2018. január 18-án ellopott terepjárót, és egy másik, szintén Budapesten ellopott nagy értékű luxusautót. Az autókat lefoglalták, több, autólopásához használható eszközökkel, jelblokkolóval, illetve további autólopásból származó tárgyakkal együtt. Az ukrán férfinél tartott házkutatáskor a rendőrök további autólopáshoz használható eszközöket és egy állítható frekvenciájú távirányítót találtak.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?