Olvasónk beszámolója az éjszakai Kiss János altábornagy utcából: tényleg ilyen rossz a helyzet?

Desktop
A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

Olvasónk írt, mert bár a konkrét esetekben legtöbbször történt hivatalos intézkedés, a leírtak aggodalomra adnak okot:

"Egy olyan témával kapcsolatban írok Önöknek, mely rendkívül bosszantó és aggodalomra adhat okot. A párommal több éjszaka is arra lettünk figyelmesek, mivel nyitott ablaknál alszunk a meleg miatt , hogy a Kiss János altábornagy utcán, ha nem is minden héten, de elmúlt 2-3 hónapban gyakran arra keltünk fel, hogy valaki segítségért kiabál az utcán és közben üldözik. Ha ez egyszer fordult volna elő, akkor azt mondanám, hogy belefér egy nagy városban. Viszont ezt már többször tapasztaltuk, s már igazából nem is foglalkozunk vele, mert megszoktuk. Volt itt már sima üldözés, szexuális erőszakra történő utalás, hogy ne erőszakolj meg. Többször a közterület felügyelet vetett végett a lehetséges történeseknek. Tegnap este például egy részeg ember kiabálta az utcán azt, hogy megöllek, szétverem a fejedet és csak sétált le a Kiss János altábornagy utcán és végig ezt kiabálta. Nem tudom kit szeretett volna bántani, de nem szívesen sétáltam volna vele szemben egyedül. Régen ez a kerület nem ilyen volt, mondjuk a 8. kerületben, vagy Kőbányán ez megszokott, de itt nem. Az önkormányzat előtti tér éjszaka, bár mostanság nappal is állandóan tele van bódult, ittas állapotban levő személyekkel, akik magukról nem tudnak. ... Többnyire ezek látens bűncselekmények maradnak, de mégis kissé nyomasztó számunkra, hogy erre kell sorozatosan felkelnünk hajnalban, vagy egyáltalán ezzel kell élnünk." 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek