A Lipóti pékség megvédi a családokat

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Melegedő blog)
(fotó: Melegedő blog)

Egy blogon vettük észre, hogy aláírásokat gyűjt a Szent János Kórháznál található Lipóti pékség.

Úgy tűnik, az megítélés kérdése, hogy mi mellett is. A gyűjtésről képet közlő Melegedő blog szerint nyíltan melegellenes kezdeményezésről van szó. A felhívás, ami a bolt bejáratánál és a boltban is olvasható, azonban nem beszél ilyesmiről, csak arról, hogy “az EU házasság-fogalma a minden tagállamban elfogadott definíció legyen: az egy férfi és egy nő közötti házasság és az ezen és/vagy leszármazáson alapuló család.” Persze, ami lényegében a melegházasság korlátozását jelentené az egész EU-ban. (Jelenleg 11 tagállamban házasodhatnak az azonos neműek.)

A felhívást és az aláírásgyűjtést egyébként nem a Lipóti taláta ki, hanem az ANYA, APA, GYEREKEK európai polgári kezdeményezés a házasságért és a családért, amelyről itt lehet olvasni.

Akit érdekel, az “Érdeklődjön az eladóknál”.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek