Meglepnél valakit egy cipősdobozzal karácsonyra? Itt segíthetsz

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Baptista Szeretetszolgálat tíz éve zajló karácsonyi jótékonysági megmozdulása, a Cipősdoboz akció idén is várja a segíteni vágyókat.

A Cipősdoboz akció (vagy, ahogy szülőhazájában, Angliában hívják, Operation Christmas Child) keretében kezdetben még Nyugat-Európából érkezett csomagokat kaptak karácsonyra az arra rászoruló gyerekek. 2004-ben pedig a szeretetszolgálat elindította hazánk első önálló akcióját.

A lényeg ugye az, hogy egy cipődobozba tegyünk olyan dolgokat, amely kevéssé tehetős gyerekek karácsonyát széppé tudja tenni. A szeretetszolgálat az akció honlapján pontos instrukciókat ad arra vonatkozólag, hogy mi ajánlott, hasznos egy ilyen csomagba és mi az, ami kifejezetten ellenjavallott.

Az akció hivatalosan 2016. december 1-jétől december 18-ig tart. Ebben az időszakban várják az ajándékokkal teli dobozokat.

Hegyvidéken itt adhatjuk le cipősdobozainkat:
Virányosi Közösségi Ház (1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c, tel: 1/ 275 1394)
Nyitvatartás: H-P 9-21, Sz-V 14-19

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek