Klímabarátkozhatunk a Barabás-villában

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Gondolkodjunk együtt Földünk jelenéről és jövőjéről, fogalmazzuk meg, mit tehetünk egyénileg és különböző közösségek tagjaiként annak érdekében, hogy bolygónkat életben tartsuk” – áll abban a felhívásban, amely egy rendezvényre invitál minket a Barabás-villába.

A Klímabarát Települések Szövetsége és a Hegyvidéki Önkormányzat Zöld Irodája rendezvénysorozatot bocsát ugyanis útjára Klímabarát Esték címmel.

Jövő csütörtökön este 6-tól a házigazda Kovács Lajos, a Klímabarát Települések Szövetségének elnöke, hegyvidéki alpolgármester, míg az előadás-sorozat moderátora és első előadója Németh Lajos, meteorológus lesz.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a regisztracio@klimabarat.hu e-mail címen vagy a (+36-1) 249 5469 telefonszámon lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek