Lezárták a szavazást a MOMkult területén lévő játszótér felújítása kapcsán – szerdán kiderül az eredmény

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az önkormányzat megígérte, hogy még az idén felújítják a MOM Kulturális Központ udvarán lévő játszóteret. A hivatal kikérte a lakosság véleményét azzal kapcsolatban, hogy a játszótéren milyen javítások és újdonságok legyenek a közeljövőben, egy hét kérdésből álló kérdőívet lehetett kitölteni az önkormányzati portálon.

Úgy néz ki, lezárták a szavazást, mert mint kiderült, a többség véleményére alapozott terveket július 19-én, azaz most szerdán, 18:30-tól mutatják be egy lakossági fórum keretében az önkormányzat épületének alagsori tárgyalójában, ahová ezúton is várnak minden érdeklődőt.

A prezentáción részt vesznek: Szalay-Szakály Zsuzsanna (tervező), Hambuch Gerda (MOM KK igazgatója), Rimóczi János (Hegyvidéki Önkormányzat Városfejlesztési Irodájának a vezetője)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek