Szorgalmi feladat: kórházi gyerekek segítése

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Corvinus Egyetemen órai feladat volt a jótékony célú szervezés. A János Kórház gyerekosztályának támogatását választották. A vezetés-szervezés mesterszakos hallgatók az Adjkirály! nevű jótékonysági oldal segítségével indították el adománygyűjtésüket. Zsebkendőt, WC-papírt, szalvétát, műanyag tányérokat és rajzeszközöket is várnak, a kórházi osztály vezetője pedig azt mondja, a rajzeszközök miatt különösen örülnek a gyűjtésnek, mert a kórházban művészetterápia is működik, és a várakozó gyerekeket is könnyebb azokkal lekötni. A tisztálkodási szerekre pedig mindig szükség van, mesélte az nlcafénak

Aki szeretne adományozni a kórháznak az megteheti november 23-ig. Miután az adjkirály! csak regsiztrációval használható, aki ezt nem szeretné, erre a címre írhat, ha mégis adományozna: tunderkeresztanyak@gmail.com.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek