Bölcsik - szeptembertől gondozási díj

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeptembertől gondozási díjat kérnek a kerületi bölcsődék - legalábbis ezt tervezi az önkormányzat. Egyelőre nem világos, hogy milyen mélyen kell majd a szülőknek a zsebükbe nyúlniuk. 

A gondozási díj felszámolását egy tavalyi törvény teszi lehetővé. Összegét az intézményvezető határozz meg, az úgynevezett ü intézményi térítési díj alapján. Az intézményi térítési díj a szolgáltatási önköltség és a normatív állami hozzájárulás különbözete, tehát az az összeg, amelyet a fenntartó az ellátáshoz biztosít, vagy saját kiegészítésként, vagy térítési díjakból. Térítésmentes a bölcsődei gondozás a három vagy több, illetve a tartósan beteg vagy fogyatékos gyermeket nevelő családoknak.

Budapesten hat kerületi önkormányzat bölcsődéi már a jövő hónaptól gondozási díjat szednek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek