Fejtetű elleni szer teafaolajjal

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy előbb-utóbb a gyerekek haja elkerülhetetlenül tetves lesz. A tünetek felmerülésekor a szülőknek azonnal számításba kell venniük azokat a lehetőségeket, amikkel hatékonyan eltüntethetik a lárvákat a csemetéjük fejéről. A fejtetű elleni szer nem egy nehezen beszerezhető termék, hiszen szinte bármelyik patikában, drogériában vagy áruházban rendelkezésre áll, akár többféle változatban, kiszerelésben is. A kérdés inkább az, hogy nem okoznak-e bőrirritációt, például kellemetlen viszketést a kicsik fejbőrén?

A gyerekek amúgy is nehezen viselik, ha felmerül a hajtetű problémája, éppen ezért a szülőknek nem szerencsés tovább tetőzniük a bajt a nem megfelelő termékek használatával. Manapság a természetes alapanyagokból készülő fejtetű elleni szerek is beszerezhetők, amik remek alternatívának bizonyulnak. Csak kevesen tudják, hogy a teafaolajat tartalmazó fejtetű elleni szer gyilkos támadást mér a tetvekre, lárvákra egyaránt, emellett pedig nyugtató hatással is rendelkezik. A tetvesedés persze nem az egyetlen egészségügyi probléma, amivel a gyerekeknek szembe kell nézniük, adott esetben ugyanis a körömgomba okozta kellemetlenségeket is megtapasztalhatják. Mivel az ausztrál teafaolaj körömgomba ellen is rendkívül hatékony szernek bizonyul, ezért ezzel a termékkel a szülők duplán is jól járnak.

Ha az otthoni gyógyszeres dobozban rendelkezésre áll a természetes oldal, akkor csak karnyújtásnyira van a megoldás. Rendkívül kellemetlen tud lenni, amikor azzal megy el az idő, hogy a megfelelő hatóanyagokat tartalmazó szerek után kell kutatni. Az ausztrál teafaolaj körömgomba ellen rövid időn belül kifejti a hatását, így nem kell aggódni amiatt, hogy a probléma tartós lesz. Ami a használatát illeti, 10-20 cseppet kell tenni 2-3 liter langyos vízbe, majd lábfürdőzést kell csinálni naponta akár többször is. Bár az ausztrál teafaolaj körömgomba ellen lett kifejlesztve, de emellett a lábbőr puhítására, fertőtlenítésére, szagtalanítására is bátran lehet használni.

Mit szólsz hozzá?