Nem mind arany, ami Fény-lik, azaz penészes szalámik a piacon

Oszd meg másokkal!

Fotó: Nébih
Fotó: Nébih

A videót a Nébih készítette a múlt héten a Fény utcai piacon. Az ellenőrzés után  3,2 tonna!!! lejárt fogyaszthatósági/minőségmegőrzési idejű, továbbá  nem nyomonkövethető, valamint penészes, szennyezett, hűtési lánc megszakításával forgalmazási céllal tárolt élelmiszer megsemmisítését és az üzlet ideiglenes bezárását rendelték el. 

Bár az Index értesülései szerint azóta az üzletben kijavították a kifogásolt dolgokat, a Nébih újra ellenőrizte őket, és már ki is nyitottak volna de:

a piacot üzemeltető cég azonnali hatállyal felmondta a bérleti szerződésüket. Szóval nem kell attól tartani, hogy megismétlődik a dolog. Köszönjük, ez karakán döntés volt.

Ha mégis érdekelne, melyik üzlet volt az:

Kollár és Társa Ker. Bt.
1024 Bp. Lövőház u. 12. Fény utcai piac 3. em. IV/9. sz. üzlet

 (a Nébih oldalán megtalálod őket)

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek