A főpolgármester-helyettes évente maximum 12 futóversenyt engedélyezne Budapesten

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ha Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettesen múlna, akkor évente nem lehetne 12-nél több futóversenyt lebonyolítani Budapesten.

Szerencsére ez nem csak rajta múlik, az MTI szerint szerdán szavazhat a Fővárosi Közgyűlés a javaslatól, ami nyilván azért született meg, mert sokan panaszkodtak a futóversenyek miatti útlezárásokra. A javaslat szigorúbb, mint amilyennek hangzik, hiszen kimondja, hogy a 12-ből maximum csak három járhat jelentős forgalomkorlátozással, hat járhat kisebbel, háromnál pedig egyáltalán nem lehet majd utakat lezárni.

A sportbarátnak egyáltalán nem mondható javaslat szigorítaná a futóversenyek pályázati feltételeit is, továbbá egységesebbé tenné a pályázati eljárást a hatékonyabb ügyintézés érdekében.

Ezentúl minden szervező csak pályázat útján kerülhet be az éves naptártervbe - írták.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek