Sportcsarnok és parkolóház épül a Kútvölgyi úton

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: npr
A kép csak illusztráció, fotó: npr

A hegyvidéki önkormányzat ajánlati felhívást tett közzé egy a Kútvölgyi úton építendő parkolóház és sportcsarnok megtervezésére.

A létesítmények a Kútvölgyi út és a Szilágyi Erzsébet fasor által határolt háromszög alakú, zöld területen létesülnek, a Szent János Kórház közelében.

A létesítménynek közösségi rendezvények lebonyolítására; junior és szenior korúak kiszolgálására és hatékony üzemeltetésre is alkalmasnak kell lennie, mindezt alternatív energia felhasználásával.

A küzdőtér mérete: minimum 1 darab kézilabda pálya, ami szükség szerint keresztben 2 darab kosárlabda pályára osztható, a hosszanti falon négysoros lelátóval.

A körülbelül 12 ezer négyzetméteres parkolóházban két szint fedett garázsfelületet és egy szint szabadtéri parkolófelületet kell kialakítani, összesen 480 parkolóhellyel. A sportcsarnok a parkolóházból közvetlenül (és akadálymentesen) kell megközelíthetőnek lennie.

A közbeszerzési kiírásról a Magyar Építők oldalán is tájékoztattak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek