Kiskutya, nagykutya! – kezdődik az ebösszeírás

Oszd meg másokkal!

Desktop
kozepsuli.hu
kozepsuli.hu

A jövő héten megkezdődik az ebösszeírás.

A hivatal helyi elektronikus nyilvántartást vezet, melynek célja az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatok hatékony ellátása. Az önkormányzati nyilvántartás frissítése segíti az elkóborolt ebek tulajdonosainak könnyebb beazonosíthatóságát, továbbá az emberre is veszélyes veszettség elleni hatékony védekezést.

A  négy hónaposnál idősebb kutyusok gazdáinak ki kell tölteniük az „Ebösszeíró adatlapot” nyomtatott betűkkel, az oltási könyv alapján olvashatóan kitöltve, aláírva és 2017. május 31. napjáig az Önkormányzat részére vissza kell juttatni. Az ebösszeíráshoz szükséges adatlap hozzáférhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, valamint a kerületi állatorvosi rendelőkben, illetve a nagyobb kulturális és sportintézményekben.

Az adatlapot ebenként egy példányban kell kitölteni, aláírni, majd a Polgármesteri Hivatal részére az alábbi módon eljuttatni:

  • postai úton: 1535 Budapest, Pf.: 925., vagy
  • személyesen: a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán.

Az adatlapot elektronikus úton is ki lehet tölteni az eugyintezes.hegyvidek.hu weboldalon (amennyiben még nem regisztrált, akkor egyszeri személyes regisztráció szükséges, vagy az ügyfélkapuval rendelkezők azt a belépési lehetőséget is választhatják) – közölte az önkormányzat hivatalos oldala.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek